Levering

Bestillinger vil blive afsendt inden for 1-4 arbejdsdage, og blive afsendt med PostDanmark, som pakke eller brev, alt efter hvad der vælges ved bestilling. Vælges der brevforsendelse, er det uden sporing og uden forsikring på pakken, vælges der forsendelse som pakke, vil der blive tilsendt track & trace nummer så pakken kan følges.

Under normale omstændigheder, vil varene blive leveret på 1-5 hverdage, skulle der opstå problemer omkring leveringstid, vil du blive kontaktet, en af de nærmeste dage efter bestillingen er gennemført.

Har du spørgsmål til levering, kan du stille spørgsmål under fanen kontakt. Du er også meget velkommen til at kontakte SmarteTing.dk på telefon 21 65 25 65 eller på mail@smarteting.dk

SmarteTing.dk

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer. Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

Kontakt os

Telefon
21 65 25 65
Kontakt mail
mail@smarteting.dk

Facebook