Elektronisk Høreværn til Jagt og Skydning

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
he00505
Pris:

DKK 449,00

incl. moms.

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Elektronisk Høreværn til skydning og jagt. Høreværn som elektronisk og automatisk afbryder lyden ved høje lyde, som fx skud fra jagtgevær eller riffel. Afbryder på få millisekunder så øret ikke tager skade og skudet ikke generer, lyden skrues automatisk op igen.

Når høreværnet bæres og er tændt, kan der via det elektroniske høreværns mikrofoner lyttes og tales med normal niveau, og lyden kan yderligere forstærkes ved at regulere lydniveauet på høreværnet. Høreværnet kan foldes sammen så det fylder minimalt.

Høreværnet meget let og med polstrede ørekopper, som gør det meget komfortabelt at bære, er udstyret med regulerbar hovedbøjle, og leveres i plastikembalage med brugsanvisning. Også udstyret med lyd indgang via minijack-tilslutning, så der kan tilkobles mobiltelefon eller anden lydkilde.

Strømforsynes med 4 stk AAA batterier (batterier medfølger ikke)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

SmarteTing.dk

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer. Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

Kontakt os

Telefon
21 65 25 65
Kontakt mail
mail@smarteting.dk

Facebook