Vandtæt Cover Rød

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
cv00101
Pris:

DKK 49,00

incl. moms.

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Vandtæt cover og opbevaringspose, til mobiltelefon eller andet som skal beskyttes mod vand, sand, m.m. Posen er med dobbel "lynlås" lukning, og med trykknapper som ekstrasikring. Kan også bruges til kamera, ure, nøgleringe og meget meget andet, som skal beskyttes mod vand, sand eller andet. 
 
Når posen anvendes til smartphone, kan touchskærmen betjenes gennem plastikruderne i coverets sider, så telefonen ikke bliver våd af fx regn eller våde fingre. Posen er udstyret med justerbar snor, så den kan hænge om halsen, yderligere er den udstyret med sikkerhedsfunktion, så halssnoren åbnes hvis den hænger fast. Hvis sikkerhedsåbningen på snoren åbnes, forbliver posen lukket og derved stadig vandtæt.
 
Måler 20 X 12 cm i lukket tilstand.
 
Bemærk. Denne vare er rød, og den afbilledede iPhone medfølger ikke

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

SmarteTing.dk

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer. Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

Kontakt os

Telefon
21 65 25 65
Kontakt mail
mail@smarteting.dk

Facebook