Bluetooth Højtaler

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
bt00100
Pris:

DKK 229,00

incl. moms.

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Bluetooth højtaler

Trådløs bluetooth højtaler med fantastisk lyd

 

Smart Bluetooth højtaler, med super god lyd. Kan afspille lyd trådløst fra mobiltelefon, tablet eller andet med Bluetooth. Højtaleren har en fantastisk lydkvalitet, og kan også anvendes til håndfri tale, så du har begge hænder fri når du arbejder, eller når du kører bil.

 

Leveres i smart gaveæske, der medfølger USB-ladekabel og lydkabel, så høltaleren også kan bruges til afspilning via Jack-stik.

 

Meget let tilkobling til Bluetoothenheder. Tænd Bluetooth på enheden, tænd højtaleren, når enheden har fundet højtaleren, vælges "LEPOW-MODRE", så kører lyden over bluetoothhøjtaleren.

 

Specifikationer:

Mål: h.9cm B.6cm

Udgangseffekt: 3W

Indbygget batteri: Lithium batteri, 3,7 V/900 mAh. Oplades via USB på enten PC eller USB-lader

Anvendelsestid: Fuldt opladet, ca 7 timer ved ca. 50% lydstyrke. Tiden afhænger at lydniveauet og af hvad den anvendes til.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

SmarteTing.dk

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer. Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

Kontakt os

Telefon
21 65 25 65
Kontakt mail
mail@smarteting.dk

Facebook