Om os

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer.

Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

De varer du finder i shoppen er på eget lager, så de kan afsendes hurtigt, uden nogle mellemled. At der ingen mellemled er også grunden til at varene kan leveres til en rigtig god pris.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte SmarteTing.dk på telefonnummer 70 70 79 33, bliver telefonen ikke svaret med det samme, er det på grund af travlhed, så vil du blive ringet op senere, eller du kan sende en mail med din forespørgsel, til mail@smarteting.dk. 

 

SmarteTing.dk

SmarteTing.dk bestræber sig på at kunne levere sjove, smarte og nyttige ting, til næsten alt og alle, og til næsten alle formål. Vi lægger stor vægt på at servicen er i top, og er meget opmærksom på kvalitet og pris hænger sammen, så vi leverer varer i en god kvalitet til en god pris. Shoppen vil løbende blive opdateret med nye spændende varer. Holdningen er, at vi ikke sælger noget, vi ikke selv vil købe og bruge !

Kontakt os

Telefon
21 65 25 65
Kontakt mail
mail@smarteting.dk

Facebook